Божинов тренира с националите след сексскандала в Италия

Иван Цветков с първо занимание за “трикольорите”

Селекционерът на България Любослав Пенев изведе днес националите на първа тренировка за мача с Украйна. На терена в Правец излязоха 15 от общо 22-мата повикани футболисти. Останалите ще се появят по-късно днес, а утре пристигат Станислав Манолев и Николай Михайлов.БЛИЦ

На заниманието днес бяха Стоян Колев, Йордан Минев, Николай Бодуров, Илия Миланов, Александър Александров, Иван Бандаловски, Светослав Дяков, Иван Цветков, Маркиньос, Георги Сърмов, Владимир Гаджев, Георги Миланов, Валери Божинов, Димитър Рангелов и Георги Илиев. Нападателя на “Ботев” (Пловдив) Иван Цветков направи първо занимание с екипа на националния отбор. Припомняме, че при него ситуацията е любопитна, той няма български паспорт, тъй като преди години взе холандско гражданство. От БФС заявиха, че се работи за издаване на родни документи на Цветков, за да може да играе с Украйна.

Футболистът на Верона Валери Божинов също бе на първата тренировка. Нападателят бе замесен в сексскандал с порно актрисата Леа ди Лео, която изнудва него и други футболисти от серия “А”. Мадамата описала в книга подвизите си с Божинов,а сега иска пари, за да не публикува автобиогарфията си.

Пенев раздели играчите на три групи, като две от тях тренираха, а третата имаше възстановяване в хотела под ръководството на Ради Здравков.

Контролата с Украйна е на 14 ноември от 18:00 часа на стадион “Васил Левски”.