Красавица виновна за слабата форма на Меси от Славия (СНИМКИ)

Жена стои зад слаба­та напоследък спортна форма на защитника на Славия Радослав Димитров, научи „Меридиан Мач“. Става въпрос за моделката Викто­рия Желева, с коя­то Меси, както близките наричат играча, се разде­лил преди извест­но време.

Тяхната разлъка била изключител­но скандална, като играчът на „бели­те” дори се изне­съл драматично от общото им жи­лище.

От Славия разк­риха, че правят всичко възможно един от най-доб­рите футболисти на отбора да изле­зе от депресията, в която е изпад­нал, и отново да се представя на познатото си ви­соко ниво,NOVSPORT.COM

Виктория Желе­ва нашумя във футболните среди преди половин година. Тогава мо­делката нападна с вулгарни обиди и псувни бившия иг­рач на ЦСКА Ста­нислав Костов след мача между Славия и „червените”, кой­то завърши 0:1 в „Овча купел”. Са­мо намесата на хо­ра от щаба на „армейците” предотв­рати по-сериозно спречкване между красавицата и нас­тоящия нападател на пловдивския Бо­тев.

Моделката е из­вестна с еротични­те си снимки за куп известни списания, както и от участие­то си в клипове на фолкидолите Азис и Тони Стораро.