Скандали разтресли Лудогорец

Напрежението в Лудогорец започва да взима връхна точка. Според вестник “Тема Спорт”, съблекалнята на разградчани се тресяла от скандали.

Вестникът твърди, че вече имало разделение на българи и чужденци. Основното недоволство било срещу звездата Марселиньо,SPORTNI.BG
Бразилецът от известно време е в трагична форма и не демонстрира и част от качествата, които показа миналия сезон. В същото време е един от най-скъпоплатените, което води до недоволството срещу него, пише още изданието.

Затова и Марселиньо поискал да бъде продаден през зимата. Проблемът е, че към момента няма такива оферти за него, каквито имаше доскоро.

Последната беше от корейския Поханг Стийлърс, но тя беше отхвърлена. Искаше го и турския Бешикташ, но това предложение беше отрязано.

Въпреки това напрежение, тиражирано от вестника, в щаба на разградчани вярват, че ще се вдигнат от тежката ситуация с победа над Левски. Двата тима се срещат в неделя на “Лудогорец Арена”.

“Очаквам да стане битка и да победим Левски. Но всички знаем, че това не е лицето на Лудогорец, което искаме да виждаме. Мерки ще се вземат и те ще бъдат твърди.

Тепърва обаче ще ги обсъждаме. Все още сме под влияние на емоциите и няма да прибързваме”, сподели изпълнителният директор Ангел Петричев пред вестник “България днес”