Станислав Тодоров с първи мач в групите на Шампионска лига

Топреферът на България ръководи някой от двубоите на 4 и 5 декември

Топреферът на България Станислав Тодоров получи наряд за мач от Шампионска лига. Съдията от Шумен ще ръководи някой от последните двубои от груповата фаза на най-престижния клубен турнир на Стария континент, които се играят на 4 или 5 декември,БЛИЦ

Назначението ще бъде обявено от УЕФА в седмицата, за която са насрочени мачовете. То е първо за Тодоров в групите на Шампионска лига.

Миналата есен 36-годишният арбитър свири два мача от групите на Лига Европа, тази също получи два наряда в същия турнир от груповата фаза. Иначе в Шампионска лига Тодоров ръководи двубой от третия квалификационен кръг между АЕЛ (Лимасол) и Партизан (Белград), спечелен с 1:0 от кипърския тим.

Този уикенд реферът от Шумен няма назначение за някой от срещите в “А” и “Б” група. В събота Тодоров ръководи победата на Пирин (Гоце Делчев) с 2:0 срещу Локомотив (София). Предишният му двубой на българска земя беше пловдивското дерби между Локомотив и “Ботев” (2:2). Именно на Тодоров беше поверено и вечното дерби ЦСКА – “Левски”, спечелено от “армейците” с 1:0 на 20 октомври.

3_9.jpg