Кушев се надява на отпушване срещу Етър

Отиваме за трите точки, за нас всеки мач е като финал и точките си ни жизнено необходими. Това заяви на пресконференция днес старши треньорът на Славия Мартин Кушев преди гостуването на Етър в мач от 13-ия кръг на “А” футболна група,SPORTNI.BG

“Искрено се надявам нападателите ни да почнат да вкарват. В последните два мача създавахме много положения, но ни липсваше концентрация пред гола. Надявам се това да не стане в мача с Етър”, заяви още “белият” треньор.

“В Етър станаха много промени, имаше и треньорска рокада и това малко ни затруднява от гледна точка на разузнаването. Гледахме последния мач на Етър с Черноморец и получихме някаква представа за тях. Футболистите на Етър ще са надъхани да се докажат и аз очаквам много здрав мач”, каза още специалистът.

Мартин Кушев не скри и проблемите преди предстоящото гостуване на Етър, свързани с контузии на основни играчи на “белите”. Бившият национал Чавдар Янков и японецът Дайсуке Мацуи от доста време лекуват травми, но към тях се присъединяват Павле Попара и Иван Коконов. Полузащитникът Павле Попара има болки в контузено коляно и няма да играе срещу Етър, както и Иван Коконов, който е с контузен глезен от мача в предишния кръг с шампиона Лудогорец в София, завършил 0:0.