Вижте за кого Ман Сити вади 50 млн. паунда

Босовете на Манчестър Сити отново превъртяха и решиха да извадят поредните луди пари за футболист. Този път в тяхното полезрение попада звездата на Ливърпул Луис Суарес. “Гражданите” са готови да извадят 50 милиона паунда, за да подпишат с уругваеца. Новината се появи в две английски медии – “Дейли Мейл” и “Мирър.БЛИЦ

25-годишното острие пристигна в Ливърпул от Аякс през 2011 година срещу 23 милиона паунда. През лятото той бе искат от Пари Сен Жермен и Ювентус, но новият мениджър на “червените” Брендън Роджърс категорично отказа раздяла с уругваеца.
Сега обаче Роберто Манчини си е поставил за задача да доведе на всяка цена Луис Суарес в Манчестър Сити. Неговата цел №1 бе колумбийското чудо Радамел Фалкао, който обаче почти сигурно през зимния трансферен прозорец ще напусне Атлетико (Мадрид) по посока Челси. Разбирайки, че няма да може да вземе Фалкао, италианският мениджър на Сити е насочил усилията си към уругваеца.

“Този опит на Манчестър Сити да вземе Луис Суарес изглежда почти невъзможен. Нека обаче припомним, че подобна бе ситуацията и с Фернандо Торес. От Ливърпул на няколко пъти обявяваха, че той е непродаваем, но в крайна сметка испанецът се озова в Челси. Дали сега няма и Суарес да напусне “Анфилд”, пишат на Острова.