Анатоли Нанков: Не очаквам Берое да забърка бетон

ЦСКА не се отказва от шампионската титла и ще опита да съкрати изоставането си от лидерите Левски и Лудогорец до края на есенния полусезона.SPORT.BNT.BG

“Надявам се да намалим изоставането. Не сме се отказали от първото място. Берое е в подем и ще искат да откраднат нещо от нас. Познавам Петър Хубчев и не очаквам Берое да забърка бетон срещу нас“, коментира помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков.

Нанков се яви пред медиите на традиционния брифинг, вместо старши треньора Стойчо Младенов.

“Това си е решение на г-н Младенов. Трябва да питате него защо не се яви пред вас”, каза Нанков.

Нападателят на ЦСКА Анисе ще пропусне шампионатния мач срещу Берое в неделя от 14.30 часа. Мадагаскарецът има проблем с вътрешна връзка на коляното, но вероятно ще бъде готов за реванша за купата на България срещу Лудогорец другата седмица.

Нова контузия е получил и Серж Нюаджи, който също ще пропусне мача с Берое. Резервният вратар Благой Макенджиев пък е болен.

“Анисе има проблем с коляното, но има кой да го замести. Надяваме се да е готов за реванша за купата срещу Лудогорец. Нюаджи получи ново разтежение вчера, а Макенджиев е болен”, обясни ситуацията с контузените играчи Анатоли Нанков.

“Червените” са доволни, че ще играят на Националния стадион “Васил Левски”оставащите домакински мачове до края на годината.

“На “Васил Левски” е по-хубав теренът, отколкото на стадион “Славия”. Надявам се да играем по-добре срещу Берое. Настроението в съблекалнята е добро”, каза още Нанков.

“Естествено,че имаме набелязани български футболисти за зимната селекция, но за това ще говорим след края на полусезона”, добави помощник треньорът.