Шефовете на Левски обсъждат бъдещето на Илиан Илиев

Илиан Илиев, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

Консултации на най-високо ниво е имало за бъдещето на наставника на Левски Илиан Илиев. Новината е на вестник “Труд”.

Според изданието, те са се провели веднага след загубата от Лудогорец. Тогава бесни бяха и собственикът Тодор Батков, и изпълнителният директор Иво Тонев,SPORTNI.BG

 

Все още не е ясно какво е решено на нея. Вестникът обаче тиражира възможността за скорошна рокада, а временно на поста да застане Ясен Петров.

Подобни промени на този етап обаче изглеждат малко вероятни. Преди началото на мача в Разград Иво Тонев обяви, че има пълно доверие на Илиан Илиев.

Иначе на мача с шампионите е имало и чуждестранни мениджъри, които са следили представянето на три от звездите на “сините”, пише още вестникът.

За тях се знае само, че са представители на турски клубове. Набелязаните футболисти са били Владимир Гаджев, Базил де Карвальо и Марсиньо.

И тримата обаче се представиха доста под очакванията и едва ли са предизвикали сериозен интерес сред чуждестранните агенти.

Следващият мач на “сините” е в събота срещу втородивизионния Пирин Разлог. Той изглежда като протоколен заради победата на столичани с 3:0 в първия мач.

Въпреки това, подготовката за него започва още от днес. По принцип Илиан Илиев даваш малко по-дълга почивка на играчите си след мач, но в този случай няма да е така.