Ромарио е задник, отсече Мис Дупе и обеща да си увеличи гърдите (снимки)

Връзката между легендарния бразилски футболист Ромарио и участничката в конкурса за „Мис Дупе” Сибеле Рибейро е вече в миналото,NOVSPORT.COM

Точка на романса е сложил Ромарио, който се опитвал да се върне при последната си съпруга, с която са женени от 12 години.

Нещо повече – той дори отричал да е имал връзка с нея от септември насам, което допълнително я вбесило, макар и из бразилските издания да се появиха снимки на двойката.

„Имам доказателства, че сме били интимни, пазя ключа от къщата му и любовните му съобщения на мобилния си”, каза Сибеле, според която Ромарио не е човек, а „същински задник” заради отношението си към нея.

Ето как пищната Сибеле смята да лекува любовната си мъка. „Ще си увелича гърдите като сменя 280-кубиковите импланти с 400-кубикови”.

Според жълтите медии в Бразилия в началото на връзката си с Ромарио Сибеле е получила ключ за дома на бившия футболист, който е разбрал грешката си и сега прави всичко възможно да поднови връзката си с последната си съпруга Исабела Битенкорт.