Младенов с нови разкрития за схемите в ЦСКА, назрява грандиозен скандал

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов направи разкрития за схемите и комисионните при сключване на договори с нови футболисти в клуба. Специалистът даде нова насока на темата за източването на ЦСКА по време на брифинга преди мача с Лудогорец,SPORT.BNT.BG

Младенов разтърси клуба с изказването си след въпрос защо не е присъствал на последния брифинг миналата седмица преди мача с Берое, когато вместо него пред репортерите се яви помощникът му Анатоли Нанков.

“Имах намерение да не присъствам повече на такива брифинги до края на полусезона. Непрекъснато говорим, а всъщност всичко се подминава, или не можем да се разберем. Ако търсим някакви схеми, те трябва да са ясни. Кой договаря комисионни, заплати, премии и трансфери. Кой води преговорите? Там търсете. Да не съм аз водил тези преговори. А като не съм аз, кой е? Питайте собствениците. Ако си спомняте репортажа за комисионните на една телевизия, там един мениджър споменава имена”, каза Младенов.

На въпрос за Първан Първанов ли става въпрос, Стойчо Младенов отговори:

“Значи много добре знаете”. Във въпросния репортаж се споменава и името на търговския директор Георги Павлов, а Първан Първанов е приближен до собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов.