Романея Амато – забраненият плод на Заека

 Тя е само на 16, когато завърта гла­вата на девет години и четири месе­ца по-големия аржентински футбо­лен идол Хавиер Савиола. Това се случва през 2007 година,NOVSPORT.COM

Пет години по-късно, макар и с някои временни раздели, роде­ната на 9 март 1991 г. Романея Амато е плътно до олимпийския шампион за 2004-та, който има и световна титла за младе­жи. И въобще не се притеснява от разли­ката във възрастта. Напротив – романсът на Романея е в разцвета си.

Известният като Заека Хавиер, който е шампион на Аржентина, Испания и Португалия, а в момента е отново в Примера дивисион с екипа на Малага, признава, че не му е било лесно, докато изчака лю­бимата му да стане на 18. Родителите на Романея издали сурова забрана на блон­динката да се среща с баткото, докато е още непълнолетна.

Дебюта си на модния подиум русокоската прави само на 14, та­ка че сега, вече на 20, си е направо „вете­ран” в професията на манекенка.

Според различни информации двойката е сгоде­на, но никой от двамата не потвърждава клюката. Те просто се усмихват и държат ръцете си вкопчени една в друга…