Миодраг Йешич се предлага на ЦСКА, за да бие Левски

Бившият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич коментира слуховете, че ще се върне на работа в клуба:

Да, може да се върна в ЦСКА. Знам, че Левски са със 7 точки пред нас. Мечтая да им го върна за онази разлика преди години, но ще видим – заяви Йешич, който в момента е треньор в Иран,SPORT.BNT.BG

Йешич водеше ЦСКА в продължение на година и половина и записа някои от най-добрите постижения в историята на армейците през последното десетилетие. Сърбинът стана шампион с тима през първия си сезон, а освен това победи Ливърпул и на два пъти Байер Леверкузен в евротурнирите. На следващата година обаче ЦСКА изгуби 7 точки аванс пред Левски и изпусна почти спечелената титла през сезон 2005/06.

Ако Миодраг Йешич се завърне на “Българска армия”, това ще бъде четвъртата му работа в България. Преди години той водеше Славия, а след ЦСКА пое за кратко и Литекс, с който спечели купата през 2008 г. Сърбинът е известен с това, че редовно при треньорска криза на “Българска армия” предлага да поеме отбора. В момента Йешич води Наджран от Саудитска Арабия, с който заема 6-ата позиция в първенството с 19 точки.