Милиев е наш футболист и ще го използваме, обяви Илиан Илиев

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев обяви, че ще разчита на защитника Йордан Милиев, който се завърна на „Герена” след преотстъпване в Израел, предаде репортер на Novsport.com.
„За Милиев знаете, че е преотстъпването му в Израел завършва декември месец. Отборът (Ирони Рамат Ашарон) не е пожелал да продължи преостъпване или закупуване на футболиста, така че той си е наш футболист. А се е прибрал заради контузия. Наш футболист е и ще го ползваме”, каза Илиан Илиев на традиционния си брифинг преди шампионатен мач,NOVSPORT.COM

“В Разград двама чужденци играха централни защитници и двама чужденци бяха на пейката. Така че Милиев е футболист, който е наш, и през времето е доказал, че… имал е добри моменти, имал е и слаби, но сега ако разполагахме с него, щяхме да се радваме при тази ситуация”, добави младият специалист.

Той отрече завръщане на Гара Дембеле.

Илиан Илиев каза, че със сегашния състав, с който разполагат “сините”, много трудно може да се говори за освобождаване. “Има 4 важни мача до края на първенството и няма нормален отбор, който да коментира освобождаване”, подчерта наставникът.

Той е наясно със състава си за утрешното домакинство на Етър от 18:00 ч на “Герена”, като наменка, че няма да прави много промени в сравнение с предишните мачове за първенство.