Берое сам се би срещу Локомотив

Берое загуби домакинството си на Локомотив (Пловдив), въпреки че трябваше да отбележи доста попадения още през първата част, и с това усложни позицията си в класирането на “А” група. Георги Стефанов откри за Локомотив в 57-ата минута, Владимир Зафиров в 65-ата си вкара автогол в опита си да избие една центрирана топка. Георги Андонов бе точен за Берое е 68-ата минута от дузпа,NOVSPORT.COM

Novsport.com проследи двубоя на живо благодарение на Берое Онлайн!

Берое бе по-активният тим на терена през първата част.

Още във втората минута Елиаш центрира в наказателното поле от дясно на 8-9 метра от вратата. Йордан Господинов боксира преди Салеш да играе с топката.

Минута по-късно Алберто Лоузейро изведе от дясно Здравко Илиев в коридор. Бекът на Берое достигна до топката преди тя да излезе и центрира към Салеш в наказателното поле. Кавдански изчисти, а топката попадна в Георги Динков, който стреля от въздуха от 24 метра, но кълбото излезе в аут.

В 10-ата минута с дълъг пас Валери Георгиев изведе Рангел Абушев зад защитата на Берое. Бившият футболист на “зелените” пробва удар от границата на наказателното поле по земя, но Кирил Акалски се пласира отлично и боксира.

Три минути по-късно пряк свободен удар бе изпълнен бързо и топката попадна в Георги Стефанов, който пробва удар към Акалски от 17-18 метра, но Акалски улови.

В 15-ата минута Каядо стреля от пряк свободен удар от 29-30 метра, но прати топката на 2-3 метра над вратата.

Здравко Илиев отправя топовен хубав плътен удар от 30 метра в 19-ата минута, но топката бе избита от Йордан Господинов в последния момент в корнер.

Минута по-късно Педро Еуженио до тъч линията навлезе успоредно на наказателното поле и стреля от 25-26 метра с левия крак по земя, но топката мина покрай вратата.

Стефан Велев подаде в 22-ата минута дълъг към Педро Еуженио, който овладя на гърди и пусна по земя в дясно на дублиращия го по крилото Здравко Илиев, който центрира по земя за Салеш, но бранител на Локомотив бе заел по-добра позиция и изби.

В 25-ата минута Здравко Илиев центрира от дясно за Каядо, който оставен сам на далечната греда овладя и стреля от 6 метра, но Йордан Господинов изби отлично. Топката попадна в Педро Еуженио, който от точката за изпълнение на дузпа стреля с левия крак и прати кълбото на метър над вратата.

В 29-ата минута Еуженио центрира от фаул, бранител игра с глава, топката попадна в Лоузейро, който стреля от 24-25 метра от движение, но топката мина на метър покрай вратата.

В 33-ата минута Златински изведе Стефанов зад защитата, но пасът бе дълъг и Акалски изпревари нападателя на Локомотив.

След изпълнение на корнер за Берое в 36-ата минута Педро Еуженио центрира от ляво на Господинов. Зафиров засече с глава от 7 метра, но топката мина високо над вратата.

Агитката на Берое запали множество факли в сектора си в 38-ата минута на срещата.

При бърза контраатака за Берое в 40-ата минута Здравко Илиев изпълни тъч, Елиаш проби по дясното крило, пусна за Жоао де Салеш, който с едно подаване продължи към Динков, който пробва от движение удар от границата на наказателното поле по земя, но Господинов внимаваше в ситуацията и спаси Локомотив от попадение.

Давид Каядо подаде на Жоао Франциско де Салеш в 43-ата минута, който му върна топката с едно докозване. Португалецът опита да повтори гола, който вкара срещу Литекс като стреля от 28 метра към горния ляв ъгъл на вратата, но топката мина на педя над гредата.

В 45-ата мунута Педро Еуженио центирира от фаул, Каядо засече топката с глава от ъгъла на малкия пеналт и я насочи към далечния ъгъл на вратата, но кълбото мина на 20-30 см над вратата.

След почивката в 48-ата минута Елиаш видя, че вратаря Господинов е излязъл напред и пробва изненадващ удар от 25 метра, но топката мина на метър над вратата.

В 49-ата минута Педро Еуженио стреля от 22 метра, но топката минава на метър над вратата.

Минута по-късно Давид Каядо тръгна от ляво, финтира Костадин Марков, навлезе 2-3 метра в терена и пробва удар от 30-ина метра, но Йордан Господинов улови летящата под гредата топка.

В 57-ата минута при грешка на Здравко Илиев при изчистване на топката след рикошет в крака на футболист на Локомотив топката попадна в Георги Стефанов, който сам срещу вратаря се разписа за 0:1.

Резултатът стана 2:0 в полза на гостите в 65-ата минута когато Георги Стефанов бе изведен зад защитата от ляво, навлезе в наказателното поле и пробва пас към свой съотборник. Зафиров се опита да изчисти топката, но насочи кълбото в мрежата зад излезлият Акалски.

В 67-ата минута реферът отсъди дузпа за Берое. Костадин Марков игра с ръка в наказателното поле и съдията отсъди дузпа в полза на домакините. Гостите награбиха реферът и той се отказа да вдигне картон на Марков за нарушението. Зад топката застана Георги Андонов, който хладнокръвно насочи кълбото в средата на вратата, а стражът на Локомотив се хвърли в ляво, с което резултатът бе намален за 1:2.

В 72-ата минута домакините организираха многоходова атака. Георги Андонов намери Елио Мартинс, който изведе Елиаш. Бразилецът центрира към точката за изпълнение на дузпа от където Велев стреля, но прати топката над вратата.

Десет минути преди края на мача Елио Мартинс стреля от 30 метра, но топката мина на метър над рамката.

В 82-ата минута Давид Каядо напредна от дясно, центрира за Георги Андонов, който продължи към Мартинс. Йордан Господинов остава под топката, но португалецът от 2 метра не успява да се разпише в опразнената врата.

С тази загуба Берое продължава да има 14 точки и е само с 2 точки над чертата на 11-о място в класирането. На 12-а позиция е Монтана с 12, толкова има и 13-ия Ботев (Враца). На 14-о място е Локомотив Сф с 11. Локомотив (Пд) запази 7-ата позиция, но вече е с актив от 21 точки, само с 4 по-малко от градския съперник Ботев.

 

Берое

БЕРОЕ

1 : 2

Краен

ЛОКОМОТИВ (ПД)

Локомотив (Пд)

28 ноември 2012 16:31, Стадион: “Берое”, Стара Загора,
Гл.съдия: Георги Йорданов, Габрово

Гол  0 : 1   88. Георги Стефанов  57′
Автогол  0 : 2   3. Владимир Зафиров (к)  65′
Гол  1 : 2   7. Георги Андонов  68′
Берое
12. Кирил Акалски
2. Здравко Илиев
14. Игнат Дишлиев
3. Владимир Зафиров (к) Автогол
15. Георги Динков
8. Алберто Лоузейро Смяна за състезател излизащ от игра
21. Елиаш Алвеш да Силва
77. Педро Еуженио Смяна за състезател излизащ от игра
16. Стефан Велев
88. Давид Каядо
22. Жоао Франциско де Салеш Смяна за състезател излизащ от игра
Резерви:
33. Теодор Скорчев
19. Мартин Райнов
9. Иван Горанов
10. Антонио Ливраменто Смяна за състезател влизащ в игра
23. Тодор Христов
7. Георги Андонов Смяна за състезател влизащ в игра Гол
29. Елио Мартинс Смяна за състезател влизащ в игра
Старши треньор:
Петър Хубчев
Локомотив (Пд)
22. Йордан Господинов
17. Костадин Марков
6. Кирил Котев
55. Мартин Кавдански
3. Валери Георгиев Жълт картон
23. Даниел Георгиев
16. Христо Златински (к)
88. Георги Стефанов Гол Жълт картон Смяна за състезател излизащ от игра
89. Станислав Маламов Смяна за състезател излизащ от игра
39. Атанас Курдов Смяна за състезател излизащ от игра
4. Рангел Абушев
Резерви:
1. Стефано Кунчев
5. Павел Ковачев
26. Николай Дюлгеров Смяна за състезател влизащ в игра
33. Димо Атанасов Смяна за състезател влизащ в игра
7. Николай Станков
15. Христо Стамов
95. Серафим Михайлов Смяна за състезател влизащ в игра
Старши треньор:
Стефан Генов

Събития

90+3′ Край на мача КРАЙ НА МАЧА!
90′ 3 минути добавено време
85′ Смяна за състезател излизащ от игра Станислав Маламов излиза
85′ Смяна за състезател влизащ в игра последна смяна и в отбора на Локомотив. Серафим Михайлов влиза
82′ Bнимание Давид Каядо напредва няколко метра пуска в дясно към Георги Андонов, който центрира, вратарят остава под топката и Елио Мартинс от 2 метра на празна врата не успява да се разпише.
81′ Смяна за състезател излизащ от игра Лоузейро излиза
81′ Смяна за състезател влизащ в игра последна смяна в отбора на Берое. Антонио Ливраменто влиза
81′ Удар центриране към Здравко Илиев на тъч линията, който чуква за Стефан Велев, който дава на Елио Мартинс, той играе с глава, но топката минава над вратата
80′ Удар удар на Елио Мартинс от 30 метра, но топката минава на метър над рамката
78′ Смяна за състезател излизащ от игра Георги Стефанов излиза
78′ Смяна за състезател влизащ в игра смяна в отбора на Локомотив. Николай Дюлгеров влиза
75′ целият отбор на Локомотив се е прибрал в своята половина
72′ Bнимание многоходова атака за Берое. Георги Андонов намира Елио, който извежда Елиаш. Бразилецът центрира към точката за изпълнение на дузпа. Велев стреля оттам, но праща топката над вратата
68′ Гол Гол за Берое. Георги Андонов хладнокръвно насочва топката в средата на терена и бележи за 1:2 като вратаря се хвърля в ляво.
68′ Смяна за състезател излизащ от игра Жоао де Салеш излиза
68′ Смяна за състезател влизащ в игра смяна в отбора на Берое. Елио Мартинс заменя Жоао Франциско де Салеш
67′ Bнимание дузпа за Берое. Костадин Марков играе с ръка в наказателното поле и съдията отсъжда дузпа в полза на домакините. Гостите награбват съдията и започват да го блъскат.
66′ Смяна за състезател излизащ от игра Еуженио излиза
66′ Смяна за състезател влизащ в игра смяна в отбора на Берое. Георги Андонов заменя Педро Еуженио
65′ Автогол Георги Стефанов е изведен зад защитата от ляво, навлиза в наказателното поле и пробва пас към свой съотборник. Зафиров се опитва да изчисти топката и насочва кълбото в мрежата за 0:2.
63′ Жълт картон жълт картон за Георги Стефанов (Локомотив) за симулация след като пада в наказателното поле и ставайки иска дузпа.
57′ Гол Гол за Локомотив. Грешка на Здравко Илиев при изчистване на топката. След рикошет в крака на футболист на Локомотив топката попада в Георги Стефанов, който остава сам срещу вратаря и бележи.
54′ Жълт картон жълт картон за Валери Георгиев (Локомотив) за груб фаул
50′ Удар Каядо тръгва от ляво, финтира Костадин Марков, навлиза 2-3 метра в терена и пробва удар от 30-ина метра, но Йордан Господинов лови летящата под гредата топка.
50′ Удар удар на Педро Еуженио от 22 метра, но топката минава на метър над вратата
48′ Удар Елиаш вижда, че вратаря Господинов е излязъл напред и пробва изненадващ удар от 25 метра минава на метър над вратата.
47′ Георги Стефанов навлиза в наказателното поле от ляво и се опитва да стреля от много малък ъгъл, но губи равновесие и пада.
46′ Смяна за състезател излизащ от игра Курдов е напуснал
46′ Смяна за състезател влизащ в игра Смяна в състава на Локо Пд. Димо Атанасов влиза
46′ Начало на мача Начало на второто полувреме!
45′ Край на мача Край на първото полувреме!
44′ Bнимание Педро Еуженио центирира от фаул, Каядо засича топката с глава от ъгъла на малкия пеналт и я насочва към далечния ъгъл на вратата, но кълбото минава на 20-30 см над вратата.
43′ Удар Каядо подава на Салеш, който му връща топката с едно подаване и португалецът стреля в горния ляв ъгъл на вратата от 28 метра, но топката минава на педя над гредата
40′ …в ситуацията и спасява Локомотив от попадение
40′ Bнимание контраатака за Берое. Здравко Илиев изпълнява тъч, Елиаш пробива по дясното крило, пуска за Жоао де Салеш, който с едно подаване продължава към Динков, който пробва от движение удар от границата на наказателното поле по земя, но Господинов внимава в
38′ агитката на Берое пали факли в сектора си в този момент.
36′ Удар корнер за Берое. Педро Еуженио центрира от ляво на Господинов. Зафиров засича глава от 7 метра, но топката минава високо над вратата.
33′ Центриране Златински извежда Стефанов зад защитата, но пасът е дълъг и Акалски изпреварва нападателят на Локомотив.
29′ Удар центриране на Еуженио от фаул, бранител играе с глава, топката попада в Лоузейро, който стреля от 24-25 метра от движение, но топката минава на метър покрай вратата.
25′ …на метър над вратата.
25′ Bнимание Здравко Илиев центрира от дясно за Каядо, който оставен сам на далечната греда овладява, стреля от 6 метра, но Йордан Господинов спасява отлично. Топката попада в Педро Еуженио, който от точката за изпълнение на дузпа стреля с левия крак и праща топк
22′ Центриране дълъг пас на Велев към Педро Еуженио, който овладява на гърди и пуска по земя в дясно на дублиращия го по крилото Здравко Илиев, който центрира по земя за Салеш, но бранител на Локомотив е заел по-добра позиция и избива.
20′ Удар Педро Еуженио е до тъч линията и навлиза успоредно на наказателното поле и стреля от 25-26 метра с левия крак по земя, но топката минава покрай вратата.
19′ Удар Здравко Илиев отправя топовен хубав плътен удар от 30 метра, но топката е избита от Йордан Господинов в последния момент в корнер.
15′ Удар Каядо стреля от пряк свобиден удар от 29-30 метра, но праща топката на 2-3 метра над вратата.
13′ Удар бързо изпълнение на пряк свободен удар към Георги Стефанов, който пробва удар към Акалски от 17-18 метра, но Акалски лови.
10′ Удар дълъг пас на Валери Георгиев извежда Рангел Абушев зад защитата на Берое. Бившият футболист на Берое пробва удар от границата на наказателното поле по земя, но Кирил Акалски се пласира отлично и боксира.
3′ Удар Лоузейро извежда от дясно Здравко Илиев в коридор. Бекът на Берое достига до топката преди тя да излезе и центрира към Салеш в наказателното поле. Кавдански чисти, а топката попада в Георги Динков, който стреля от въздуха от 24 метра, но топката изли
2′ Центриране центриране на Елиаш в наказателното поле от дясно на 8-9 метра от вратата. Йордан Господинов боксира преди Салеш да играе с топката.
1′ Начало на мача Начало на мача!