Илиан Илиев се отказа от Йовов

Бижутера извън групата и за 1/8-финала с Черно море


Треньорът на “Левски” Илиан Илиев включи 18 футболисти в групата за първия 1/8-финал за Купата срещу Черно море. Двубоят е утре от 15:45 часа на стадион “Георги Аспарухов”. Сред избраниците на наставника не попадна Христо Йовов. Бижутера, другият ветеран – Станислав Ангелов-Пелето, както и Даниел Димов бяха измъчвани от контузии през последните дни. Днес обаче и тримата се подготвяха на пълни обороти и показаха, че са в необходимата кондиция. Ангелов и Димов бяха включени в групата за двубоя с “моряците”, докато Илиев реши да не разчита на Бижутера в пореден мач.

БЛИЦ припомня, че 35-годишният Йовов не е играл от срещата в Разград с Лудогорец, загубена с 1:2. След това той дори не попадаше в групата за срещите с Пирин (Разлог) (1:0) и Етър (7:1). , че Йовов е решил вече да спира с футбола и едва ли ще продължи да играе след Нова година. Както е известно, той е помощник-треньор на Илиан Илиев.

За мача утре с Черно море на линия е Симеон Райков, който се завръща в строя след контузия. Младоците Борислав Цонев и Антонио Вутов отново са заслужили доверието на Илиев.

Групата на “Левски”:
Вратари: Пламен Илиев, Ивайло Василев
Защитници: Дъстли Мулдер, Ромен Ели, Нуно Пинто, Орлин Старокин, Станислав Ангелов, Даниел Димов
Полузащитници и нападатели: Роман Прохазка, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Марсиньо, Владимир Гаджев, Жоао Силва, Кристовао Рамос, Базил Де Карвальо, Илиян Йорданов, Симеон Райков