Баскетболният мач на Левски от Балканската лига срещу Галил Гилбоа пряко по БНТ Свят утре

Този четвъртък от 17:55ч. БНТ Свят ще излъчи на живо от зала „Универсиада” баскетболната среща от Еврохолд балканска баскетболна лига между отборите на Левски и Галил Гилбоа /Израел/SPORT.BNT.BG

Баскетболистите на Левски излизат срещу най-силния си съперник за първото място в група “А” на балканската лига. Двата тима играха един срещу друг през април във финала на турнира и столичани имат да си връщат на тима от Ган Нер. Отборът на Константин Папазов загуби в последните секунди, като грешките бяха не само на неговите играчи, но и на съдиите. Съставът на домакините е тотално променен и в него вече има само един чужденец – сръбският гард Марко Маринович. Сините нямат право на повече грешки – след загубата си от македонския Куманово, а съперникът им ще направи всичко възможно, за да запази перфектния си до момента баланс в групата (четири победи и нито една загуба). Ще успее ли Левски да вземе реванш за загубения финал в лигата ще разберете от прякото предаване на БНТ Свят в четвъртък от 17:55ч.!

Гледайте баскетболната среща между Левски и Галил Гилбоа по БНТ Свят, от 17:55ч., както и онлайн в секцията „ на живо” на bnt.bg и sport.bnt.bg.