Илиан Илиев: Базил и Кристовао са здрави, очаква ни труден мач

На пресконференция преди мача на Левски със Славия, Илиан Илиев заяви , че контузените Кристовао Рамос и Базил де Карвальо са възстановени от травмите си и ще могат да участват в мачаSPORT.BNT.BG

Кристовао Рамос все още има проблеми, но е подновил занимания,  Базил де Карвальо вече тренира наравно с останалите си съотборници.

“В последно време не сме имали проблеми с контузени. Сега притесненията ни са свързани с Рамос, но мисля, че ще е готов за мача. Карвальо е готов. Вчера му направихме прегледи и нямаше никакви проблеми. Не е чак толкова лошо времето. Теренът няма да е като нашия. В това време е нормално да не са в добро състояние терените. Очаквам, че ще се получи битка. Ще се настроим за повече борба. Но има и такива мачове, в които трябва да се получава повече характер. Ако играехме на нашия терен, щяхме да сме по-спокойни”, сподели Илиев.

Треньорът на Левски отрече евентуалното завръщане в отбора на национала Веселин Минев, както и привличането на нападателя Мартин Камбуров.

“Вчера излезе тази информация. Не сме говорили и все още не сме мислили за привличането на Веселин Минев. Имаме двама леви крайни защитници в лицето на Орлин Старокин и Нуно Пинто и трябва да се разделим с един от тях, за да го привлечем. Мартин Камбуров е много добър голмайстор и сме запознати с качествата му, но не попадна в нашите планове. На този пост имаме двама играчи – Базил де Карвальо и Жоао Силва от които сме доволни, а също така и младия Тодор Чаворски е в състава.“, завърши Илиев.