Фенка на Диньо грабна титлата за най-секси дупе в Бразилия (СНИМКИ)

25- годишната Карине Фелизардо е новата носителка на тит­лата „най-секси дупе” на Брази­лия. Красавицата се пребори за ко­роната в оспорвана конкурен­ция с 15 други апетитни хубави­ци. Жури от шест жени и петима мъже взеха еди­нодушното реше­ние за Карине. Освен титлата по­бедителката си заработи и 1600 паунда. Добрата новина за мъжката поло­вина от света е, че сърцето на Ка­рине е свободно,NOVSPORT.COM
„Горда съм да представлявам бразилските же­ни. Победата ми се дължи на мно­го работа във фитнеса и строг хранителен ре­жим”, признава тайните за изку­сителните си зад­ни части бразилката.
Съвсем естест­вено Карине е по­читател на футбо­ла и очаква с не­търпение светов­ните финали през 2014-а в нейната родина.

„Предс­тоят ни много важни години. Бразилия ще е домакин на све­товно първенст­во и олимпийски игри.Това е го­ляма отговор­ност, но вярвам, че ще се предс­тавим отлично. Харесвам футбо­ла. Той е като ре­лигия тук в Бра­зилия. Любими­ят ми футбо­лист? Роналдиньо. Намирам го за много чаро­вен и бих вече­ряла с него”, до­бавя Карине.