Батков чисти стотици хиляди дълг към Гонзо

Собственикът на Левски Тодор Батков е започнал да чисти дълга си към бившия спортен директор на “сините” Георги Иванов-Гонзо. Според вестник “Труд”, задълженията към бившия нападател са шестцифрена сума,SPORTNI.BG

Не се уточнява размерът ѝ, но става ясно, че е натрупана по време на ръководния период на Гонзо на “Герена”. Той продължи почти три години.
Изданието твърди, че двамата са имали устна договорка за изплащането на дълга. Въпреки огромното забавяне на плащането, Иванов в нито един момент не е направил проблем за това.
Преди близо три години в медиите се пусна информация, че Гонзо е дал заем от 500 хил. лв. на Тодор Батков за плащане на заплатите на футболистите. Тогава и двете страни отрекоха.
Георги Иванов стоя без работа около осем месеца, след като напусна Левски през април. От две седмици той е начело на Черно море.
Гонзо се опита да се възползва от добрите си връзки на “Герена” и да привлече във Варна няколко футболисти от Левски. Засега обаче спортното ръководство не иска да пуска никого на “Тича”.