Нови уволнения в ЦСКА, Йешич поставил условия

Миодраг Йешич, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

Уволненията в ЦСКА няма да приключат с отстраняването на Стойчо Младенов и щаба му. Още един човек на силна позиция при “червените” се очаква да си замине,SPORTNI.BG

Новината е на вестник “Тема Спорт”. Името на въпросния висш функционер обаче не се съобщава.
По всяка вероятност обаче това ще е главният селекционер Аспарух Никодимов. Пред “Меридиан Мач” той се усъмни, че може би вече е уволнен.
Паро беше върнат на “Армията” по изричното настояване на Стойчо Младенов. Сега обаче изглежда ще си тръгне по същия начин.
“И аз сигурно съм уволнен. В следващите дни трябва да разбера. Клубът си има собственици, които взимат решенията. Може да не са доволни от нашата работа
Иначе за мен тези треньорски смени не са правилни. У нас много девалвира тази професия, може би и затова се отказах от треньорството”, сподели легендата на “червените”.
За заместник на Стойчо Младенов почти 100% е сигурно, че ще бъде назначен Миодраг Йешич. Сърбинът обаче има няколко финални условия, които трябва да бъдат договорени.
Едното от тях е да се назначи точно определен негов помощник. Името му не се споменава, но досега Йешич не е работил с него у нас.
Другото голямо условие на сърбина е било да получи почивка по празниците. В понеделник в Сърбия празнуват Коледа и той е поискал да бъде оставен да посрещне празника със семейството си.
Точно затова и представянето му е отложено за вторник. Ако закъснее за него, Йешич ще се яви директно за първата тренировка и заминава веднага за Анталия.
По финансовата част той няма забележки. Заплатата му се очаква да е 10 хил. евро, но да взима огромни бонуси при изпълнение на определени цели.