Левски взе първия нов за жълти стотинки

Стефан Велев, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

Левски е подписал договор с първото си ново попълнение тази зима. Това е халфът на Берое Стефан Велев, за интереса към когото вече ви информирахме.

Според вестник “Тема Спорт”, младокът вече е парафирал. Сега остава да се уточнят подробностите с беройци за цената.
Старозагорци искат за него 100 хил. евро, но със сигурност ще склонят на много по-малко пари. Договорът на играча с тях изтича през лятото и затова той може да дойде тогава на “Герена”, без за него да бъде получена и стотинка.
По всяка вероятност цената ще бъде смъкната наполовина. Велев се чака на първата тренировка за 2013 г. Тя ще бъде на 9 януари,SPORTNI.BG
Самият футболист намекна, че трансферът може да се смята за сигурен. Той иска пак да работи с Илиан Илиев. Именно варненецът го доведе в Берое преди повече от две години и му даде шанс да се наложи в мъжкия футбол.
“Разбира се, че искам да играя в Левски. Кой млад играч не иска да играе за “сините”? Дори и да има интерес от други отбори, Илиан Илиев навежда везните в негова полза. Икам да играя отново за него, разбираме се чудесно”, заяви самият Велев пред “Меридиан Мач”.
По думите му, все пак нищо още не може да се смята за сигурно. Това е факт, защото няма излязла официална информация от двата клуба.
“Сините” обаче пазят в абсолютна тайна случващото се около тяхната селекция и ще обявят новите на 9 януари. Засега освен Велев, за сигурно ново попълнение се смята и Милен Василев.
“Когато има нещо официално, то ще излезе от двата клуба. Сега няма нищо сигурно. Иначе с радост бих се събрал оак с Илиан Илиев”, сподели още Велев.

Полузащитникът оставя прекрасни впечатления в Стара Загора и благодарение на изявите си стигна дори до националния отбор. Той беше и в плановете за зимна селекция на ЦСКА, но отряза “червените”