Йешич се дърпа, иска заплатата на Стойчо

Миодраг Йешич, снимка: Николай Дойчинов/БГНЕС

Смятаният за сигурен нов треньор на ЦСКА Миодраг Йешич все още не е постигнал договорка с шефовете от “Титан”. Големите разминавания отново са за пари, пише вестник “Меридиан Мач”.

Сърбинът не е доволен от предложените му 10 хил. евро месечно. Той е поискал двойно повече,SPORTNI.BG
Ако пернишките бизнесмени се съгласят на това условие, заплатата на Йешич ще бъде почти колкото на уволнения заради голямото си възнаграждение Стойчо Младенов. Той получаваше по 43 хил. лв.
Другото, което не задоволява Йешич към този момент е, че има клауза, според която може да бъде уволнен по всяка време без неустойка. Той се надява да има поне компенсация при освобождаване.
Третата спорна точка към момента е, че Генерала иска пълната власт около селекцията. Засега обаче не я получава.
Въпреки тези огромни разминавания към момента, очаква се Йешич да подпише договора си във вторник. Все пак всичко останало е уточнено, а и двете страни са готови за компромиси.
Тази вечер предстои сърбинът да прекрати договора си със саудитския Ал Наджран. След това ще бъде свободен да подпише с “червените”.
Ако все пак нещо се провали и двете страни не се разберат, пожарният вариант остава Милен Радуканов.
Съществувала е възможност и за назначаването на Методи Деянов. Любимецът на агитката обаче има разногласия с шефовете още отпреди време и сега се е концентрирал върху работата си с юношеските национали до 17 години.
При всички положения обаче новият наставник ще бъде обявен на 8 януари следобед. Сашо Борисов ще изведе тима само за първото занимание в понеделник.