Славия представи Галин Иванов, Димо Атанасов и Николай Дюлгеров

Трендафил Терзийски се завръща в родното футболно гнездо, след като преди няколко десетилетия той започна именно на Овча купел своята футболно-треньорска кариера,SPORT.BNT.BG

Бившият лекоатлет допринесе за изграждането на звездното поколение с Желязков, Цветков, Александров, Минчев и други считано за едно от най-добрите в стогодишната история на Славия.

Работил е с Атанас Пържалов и Христо Младенов. Терзийски работи в Боби Робсън в Спортинг Лисабон, националния отбор на България, старши треньор на Локомотив Сф и на още много други места.

На специална пресконференция Велислав Вуцов седна на една маса с подписалите нови договори с “белите” Галин Иванов, Димо Атанасов и Николай Дюлгеров.

В следващите дни се очакват подписите на Тодор Колев, Радослав Василев, който се връща от Любимец, национал от Хаити -Франц Бертин, юношата на Левски Александър Киров и още двама младежи. Първият лагер на Славия започва в неделя в Сандански, а втория ще е в Анталия. През останалото време отбора ще тренира в София.

“Славия е къща и дом, които много обичам. Спомням си за Атанас Пържелов, Христо Младенов, Александър Шаламанов и за всичко, което са постигнали те. Името и традициите на Славия задължават. Велислав Вуцов много настояваше да се завърна в отбора. Давам си сметка какво е Славия и коя е историята на клуба. Трябва да се напомни какво е да наблюдаваш “бялата лавина”. Завръщам се в дом, който много уважавам”, заяви Терзийски.