Стоичков: Майкъла е гладна кокошка!

Да спре да говори за мен, призова Камата

Треньорът на Литекс Христо Стоичков е поредният, който критикува Георги Илиев-Майкъла. Както е известно, голяма част от легендите на ЦСКА вече се надигнаха срещу изпълнителния директор на “армейците”, който май само от Камата не беше критикуван до този момент. Стоичков призова Майкъла повече да не говори за него,блиц

„Георги Илиев може да си говори каквото си иска, аз съм треньор на Литекс. Аз имам ангажимент към един човек, който няма да бъде предаден“, заяви Стоичков, попитан за появилите се информации, че е отказал да стане старши треньор на ЦСКА.

„Оттук нататък всеки може да говори каквото си иска. Георги Илиев не може да ми бъде шеф никога, ама никога! Гладна кокошка просо сънува! Не ми задавайте въпроси за други клубове. Аз съм треньор на Литекс“, продължи разпалено Камата на пресконференцията си в Ловеч преди старта на зимната подготовка на “оранжевите”, които на полусезона заемат 3-ото място в “А” група с актив от 29 точки.

„Това, че сме играли в ЦСКА, за нас е било чест. Като малък, имах една мечта, която си остана несбъдната – да играя в “Ботев” (Пловдив). Отнеха ми една детска мечта. Отидох в ЦСКА от Харманли на 15-16 години, естествено, в най-големия отбор. Там израснах като футболист. Оттам вече има неща, които ние препредаваме. Ако не съм бил в ЦСКА, съм нямало да изляза… А ти като си бил в ЦСКА, защо не си излязъл? С всичкото ми уважение, да спре да коментира моето име, и да спре да коментира футболистите на Литекс“, заяви още Стоичков за Майкъла.