Първи искри между “Титан” и Йешич

Вижте с какво шефовете на ЦСКА ядосаха сърбина

Миодраг Йешич още не е направил и месец, откакто се завърна в ЦСКА, и проблемите му с “Титан” започнаха. Специалистът е бил отрязан в опитите си да привлече в “червения” щаб сръбски лекар. Той е имал готов вариант, но босовете от фирма “Титан” са отказали категорично да назначат негов сънародник в ролята на медик в “армейския” клуб.БЛИЦ
Така на мястото на напусналия Андрей Миладинов застана българин – д-р Евгени Нешев. Според предварителните разговори Йешич първоначално е получил картбланш сам да избере екипа, с който ще работи. Той си събра необходимите хора, привличайки включително и Раде Залад за треньор на вратарите, но ударил на камък за лекаря.
Другият проблем е свързан с възстановяването на футболистите. Йешич настоял да бъдат отпуснати пари за закупуването на медикаменти, от “Титан” обаче отново го отрязали.
Върхът на сладоледа бил несполучливият опит на сърбина да доведе в ЦСКА двама футболисти – единият от тях доскоро е бил играч на Наджран (Саудитска Арабия), където Йешич за последно бе треньор. Вторият е сърбин, подвизавал се в последния сезон във втора швейцарска дивизия. Когато спецът отворил темата пред шефовете за въпросните играчи, те му припомнили, че имат уговорка той да няма тежката дума при селекцията.
Йешич, който не обича да си държи езика зад зъбите, открито е недоволствал от отказа на босовете. Миодраг е имал разговор на висок тон по телефона първо с Георги Илиев, а после и с Венци Живков. Йешич нямало как да се свърже с някой от собствениците, тъй като никой от тях не му вдигал телефона.
“Не му е приятно, че още от първия ден започнаха да му поставят въжето около врата. Но той няма избор. Вече се е хванал на хорото…”, коментират източници на БЛИЦ.

“Червените” в момента са на лагер в турския курорт Алания, където ще останат до 27 януари. Първата контрола на ЦСКА ще бъде срещу Сервет (Женева), като най-вероятно мачът ще се състои на 19 януари