Столът на Мартин Йол се разклати

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол е сочен от букмейкърите на Острова като следващия мениджър, който ще бъде освободен от поста си. Фулъм е на шест точки от опасната зона с една победа в последните си шест мача и е пред отпадане от турнира за Купата на Англия от втородивизионния Блекпул. Според слуховете на Острова холандецът може да се завърне в Бундеслигата, като е вариант за треньор на Шалке 04, който в края на миналата година освободи Хууб Стевенс. През 2008-а Йол беше начело на Хамбург. Междувременно специалистът заяви, че ще даде почивка на Димитър Бербатов в пре-играването на срещата от турнира фА Къп срещу Блекпул. „Сега е моментът да дадем почивка на играчи като Бербатов, които участват във всички мачове и имат натрупана умора”, каза Йол,SPORT.BNT.BG
Двата отбора ще преигра-ват мача си от третия кръг на фА къп след 1:1 преди 10 дни. Това равенство, както и последвалото с Уигън в Премиършип обаче са на път да променят приоритетите на холандския мениджър.
Бербатов бе титуляр в последните 16 мача. Йол няма да може да използва още Махамаду Диара и Керим Фрай поради травми, а под въпрос е и Стивън Сидуел заради разтежение.