Екшън в Плевен, бабаити изгониха футболен президент

Бабаити провалиха първата тренировка на Спартак (Плевен) за новата година. Десетина мъже в черно отправили сериозни заплахи срещу изпълнителния директор на плевенчани Мирослав Миронов. Екшънът се разиграл пред погледа на куп полицай, които обаче не са се намесили,БЛИЦ

”Местният бабаит Камен Балбузанов-Куката се появи на стадиона с 10 “фенове”, които гарантирам не са привърженици на Спартак. Те не разрешиха на отбора да излезе и да тренира. На стадиона имаше 10 патрулни коли, но никой не се намеси. Тези хора не позволиха на новия наставник Иван Маринов, новите попълнения, сред които и едно момче от германския Алемания, да излязат на терена. Така първата тренировка не се състоя”, възмутен бе президентът на Спартак Плевен.

“Изпълнителният директор на Спартак (Плевен) Мирослав Миронов е заплашван по телефона и лично, затова не можем да бъдем сигурни и за сигурността на футболистите. При тази ситуация очаквам среща с кмета на Плевен проф. Димитър Стойков”, допълни Динов.

Собственикът на Спартак каза, че е решен да предостави своите акции безвъзмездно на общината и да се откаже от отбора, защото смята, че в Плевен има хора, които са заинтересовани Спартак да се ръководи от “сенчестия бизнес”.

“Тоталното разминаване с треньорския щаб ме принуди да сменя Бислимов с Иван Маринов. Смяната бе направена в името на отбора”, продължи Димов.