Футболист се двоуми за изгоден трансфер

Футболист се двоуми за изгоден трансфер

Един от основните футболисти на “Левски” все още умува за трансфер зад граница. БЛИЦ научи, че конкретна оферта за играча е пристигнала първо в средата на декември, а след това и в началото на януари. Мениджъри са уредили абсолютно всички подробности в договора му, но…

Женска намеса може и да осуети продажбата на Владимир Гаджев в Китай. Футболистът вече два пъти отклонява предложения от азиатски клубове, тъй като не иска да играе толкова далеч. Гаджев споделил, че не е сигурен дали ще успее да се адаптира на коренно различно място от Европа. Освен това е съветван от съпругата си Лили да задържи положението и да изчака оферта от по-близка страна. Не е тайна, че Владо често попада под семейния чехъл на половинката си.

“Да, имаше конкретна оферта за Гаджев от Китай и все още съществува вероятност да го продадем. Но той не иска да ходи там, казва, че е далече и не знае дали ще успее да се нагоди към начина на живот. Заплатата, която му уредихме, също е в пъти по-висока от тази в “Левски”, но все пак той има последната дума”, заяви мениджъри пред БЛИЦ, които работят по сделката.

5.jpg