ЦСКА реже оферта за Бандата и чака пети нов

Иван Бандаловски, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

Ръководството на ЦСКА категорично е отрязало офертата на Стяуа за Иван Бандаловски. Румънците предлагаха смешните 80 хил. евро за наем на българския национал,SPORTNI.BG

Човек на “Титан” трябваше да пътува до северната ни съседка, за да преговаря със собственика Джиджи Бекали.
От ръководството на “червените” са преценили, че дори няма нужда да се водят разговори със Стяуа и са прекратили контактите. Така Бандата остава на “Армията”.
Цената му е 450 хил. евро в момента, пише вестник “Тема Спорт”. Ако някой чуждестранен отбор извади сумата до края на месеца, той ще бъде продаден.
Към този момент обаче няма абсолютно никакви други кандидати и по всичко личи, че Бандаловски ще продължи кариерата си в ЦСКА.
Нов негов съотборник е напът да стане уругваецът Игнасио Варела. Преговорите с Палермо са приключили късно снощи и италианците са дали зелена светлина за преминаването му при “червените”.
Той се очаква днес на лагера в Белек. Ако успее да доуточни личните си условия, ще подпише договор.
Освен уругваеца, в щаба на ЦСКА чакат още едно ново попълнение. Това е босненецът Горан Галешич, който беше пред трансфер в тима в края на миналата година.
Тогава той се провали на медицинските тестове и беше отпратен. Заради настояването на бившия спортен директор Драголюб Симонович, той ще мине нов пробен период.
Ако се представи добре в следващите десет дни и се хареса с изявите си на наставника Миодраг Йешич и той ще подпише договор.