ЦСКА – Симург 3:3

ЦСКА – Симург 3:3
0:1 Курбанов (’13)
1:1 Лукас Саша (’33)
2:1 Камбуров (’43)
2:2 Степан Поляк (’50, д.)
3:2 Сержиньо (’66, д.)
3:3 Марио (’90, д.)

ЦСКА играе своята втора контролна среща по време на зимния си подготвителен лагер в Алания. В първия си мач на турска земя „червените” завършиха наравно 1:1 срещу швейцарския Сервет Женева в повторния дебют на Миодраг Йешич начело на тима,NOVSPORT.COM

Сега съперник на „армейците” е Симург. Опонентът се намира на второ място в азербайджанската Премиер лига след изиграването на есенния дял от редовния сезон в бивша­та съветска република. Изостава само с една точка от лидера Интер Баку. Създаден е през 2005-та година и най-големият му успех е третото място през сезон 2008/09.

Спарингът стартира в 15:00 часа наше време в курорта Сиде, а сред титулярите за него място намери новото зимно попълнение Марсиньо. Това е и единствената промяна в тима, спрямо стартовите 11 срещу Сервет, като бразилецът е заел мястото на Серж Нюанджи, който получи травма във вчерашната тренировка и днес не ее в групата за мача. Същото важи и за възстановения бранител Костадин Стоянов, когото Миодраг Йешич е решил да остави извън тима с превантивна цел.

Novsport.com ще проследи резултата от срещата на живо и ще направи всичко възможно да отрази най-интересните ситуации посредством чат-коментар в реално време, посредством пресслужбата на ЦСКА!


0′ Началото на срещата ще се забави, заради закъснение на съперника на “червените”.

5′ Лоши новини за „червените” още в петата минута на срещата. Зимната покупка Марсиньо получи травма в рамото още в петата минута от своя дебют за „армейците” и бе заменен.

13′ Гол за Симург! ЦСКА вече изостава с 0:1! Голмайстор е Курбанов, разписал се в оказалата се фатална за “червените” 13-а минута на срещата! Той не остави шанс на Томас Черни, след като засече центриране отдясно. Вратарят все пак докосна топката, но тя се отби в гредата и влезе в мрежата му.

25′ ЦСКА се опита да отговори, но Мишел Платини пропусна да се разпише от изгодна позиция, а секунди по-късно удар на Мартин Камбуров с глава не намери рамката на вратата.

33′ ГООООЛ! ЦСКА изравнява резултата – 1:1! Лукас Саша възстановява равенството след удар от далечна дистанция, който свари неподготвен вратаря на опонента и след рикошет се превърна в попадение.

36’ Жълт картон за Анисе заради реплика към съдията.

41′ Степан Поляк също е предупреден официално, заради нарушение в близост до централната линия.

43′ ГООООЛ! ЦСКА осъществява пълен обрат – 2:1! Мишел Платини центрира меко от пряк-свободен удар в наказателното поле на Симург и прати топката към далечната греда, където Камбуров я засече във вратата!

45′ Край на първото полувреме. ЦСКА води с 2:1 във втората си контрола на турска земя. Съперник на “червените” е съставът на Симург, който закъсня с 20-ина минути за началото на спаринга!

46′ Начало на второто полувреме. Всички, записани като резерви състезатели, вече са в игра за ЦСКА. На терена от титулярите остава единствено Пламен Карчунов.

50′ В последните две минути, два много опасни удара на резервата Попович не попадат в рамките на “червената” врата, която вече е защитавана от Анатоли Господинов.

51′ Гол! Симург получава правото да изпълни дузпа, а Поляк е точен от бялата точка и резултатът отново е изравнен – 2:2!

53′ Жълт картон за Витанов.

61′ Пряк свободен удар за ЦСКА. Топката е поставена на дъгата на наказателното поле. Чочев стреля силно оттам, но право в стената.

66′ ГООООЛ! ЦСКА повежда с 3:2! Сержиньо е точен от дузпа!

69′ Резервата на Симург – Марио, получава жълт картон.

 

85′ Опасен удар на Чочев е избит от вратаря на Симург.

90′ Гол! Секунди преди края Симург изравнява резултата от дузпа, превърната в гол от резервата Марио – 3:3!

Край на мача! ЦСКА фиксира второ поред равенство по време на подготвителния си лагер в Турция, след като завърши 3:3 в контролата си срещу Симург!

Ето и стартовите състави на ЦСКА за мача:

Първо полувреме:
12. Томас Черни, 11. Иван Бандаловски (к), 19. Апостол Попов, 66. Пламен Крачунов, 4. Михаил Венков, 17. Анисе, 8. Лукас Саша, 99. Нджонго Присо, 28. Марсиньо (’13 Сержиньо), 23. Мишел Платини, 22. Мартин Камбуров;

През второто полувреме в игра влязоха всички състезатели, записани като резерви и така цял мач записа единствено Крачунов:
1.Анатоли Господинов, 30. Васил Попов, 21. Венцислав Василев, 25. Ангел Грънчов, 55. Илияс Кириакидис, 7. Петър Витанов, 18. Ивайло Чочев, 9. Себастиян Скиорили, 45. Григор Долапчиев;