Берое изпързаля Видима в снега

Берое победи с 3:2 Видима-Раковски при силен снеговалеж и вятър в контролна среща на тренировъчния терен с изкуствено покритие на Градския стадион в Стара Загора.
Въпреки тежките условия, двата отбора се постараха да играят футбол,SPORTNI.BG

В 25-ата минута португалецът Елио Мартинс с удар от наказателното поле откри резултата в полза на Берое. Гостите от Севлиево само за седем минути обърнаха мача в своя полза.

В 35-ата минута Ангел Русев се възползва от грешка на вратаря Акалски, който не успя да овладее една топка и се подхлъзна. Русев се възползва от ситуацията и изравни. В 42-ата минута Християн Кожухаров с далечен удар прехвърли вратаря Акалски за 1:2. Преди да влети в мрежата топката рикошира в защитник на Берое.

След почивката старши треньорът на Берое Петър Хубчев пусна нови 11 футболисти, като неофициален дебют направи алжирецът Амир Саюд.

В 77-ата минута защитникът Владимир Зафиров изравни след удар с глава след центриране от корнер. Осем минути преди края Дончо Атанасов фиксира крайното 3:2
за Берое отново след удар с глава.
—–
Контролна футболна среща:

Берое – Видима-Раковски – 3:2

голмайстори: 1:0 Елио Мартинс 25, 1:1 Ангел Русев 35, 1:2 Християн Кожухаров 42, 2:2 Владимир Зафиров 77, 3:2 Дончо Атанасов 82