Майкъл Фелпс тръгна с фатална брюнетка (снимки)

Богът на плуването Майкъл Фелпс сменя гаджетата със скоростта, с която пори водата в басейна. Носителят на рекордните 18 златни и общо 22 олимпийски медала захапа въдицата на амбициозна актриса, която трупа слава не толкова с уменията си пред камерата, колкото със съблазнителните си форми и връзките си с известни мъжеNOVSPORT.COM
30-годишната Жасмин Уолц се намърда в леглото на Майкъл Фелпс, но не без неговото съгласие. Двамата са засичани вече няколко пъти заедно, а от раздялата на плувеца с предишната му приятелка Меган Росе не е минал и месец. Американецът се отказа от спорта след олимпиадата в Лондон и оттогава пие с пълни шепи от удоволствията на богатия, известен и млад пенсионер.
Новата му дама обаче е опасна и фатална жена. 30-годишната Жасмин, която е с 3 години по-възрастна от него, мина като тайфун през живота на популярните в САЩ актьори Дейвид Аркет, Зак Афрон, Крис Пайн и Райън Сийкрест.
В жълтите хроники се твърди, че преди две години тя участвала в скандален секс клип, чиито права се държат от фирмата, която разполага с подобни секс ленти на далеч по-известните и богати красавици Парис Хилтън и Ким Кардашиян.
Гаджето на Фелпс няма задръжки, когато набележи някой мъж за цел. Тя не се поколеба да напердаши по-популярната си колежка Линдзи Лоуън, която преди време се умилкваше около тогавашния възлюбен Дъг Райнхард. Така че следващата кандидатка за Фелпс рискува да попадне под юмруците на брюнетката с големия бюст.