ЦСКА подписа с още едно ново попълнение

Петият нов играч на ЦСКА подписа договор с клуба тази сутрин. Това е младият вратар Божидар Стойчев,SPORTNI.BG

Юношата на “червените” за последно игра в Нефтохиммик, където беше преотстъпен до края на сезона. Наемът му обаче беше прекъснат.
Днес на обяд той беше в канцеларията на шефовете и парафира нов договор до 30 юни 2014 г. Старият му изтичаше след по-малко от половин година.
Така на практика той може да се брои за ново попълнение, тъйПреподписването на Стойчев се наложи заради освобождаването на резервния страж Благой Макенджиев. Така при “червените” в момента на този пост останаха още Томаш Черни и Анатоли Господинов.
До 24 часа трябва да се осъществи и преминаването на последния нов в ЦСКА тази зима Игнасио Варела. Нападателят на Палермо все още е в Италия.
Там се доизясняват последните детайли по сделката. Двата тима обаче трябва да побързат, тъй като трансферният прозорец затваря в четвъртък.
Трансферът на уругваеца се придвижва доста бавно. Цял месец двата клуба постоянно уточняват нещо, но наистина в сряда сутринта би трябвало всичко вече да е избистрено.
Варела ще пристигне директно в Турция и там ще премине медицински изследвания. Ако те покажат, че няма проблеми, той ще подпише до 30 юни 2014 г.
Досега към ЦСКА се присъединиха Марсиньо, Ивайло Чочев, Мартин Камбуров и Венци Василев. С привличането на Стойчев и Варела селекцията вече ще е приключена.