БЛИЦ TV: ЦСКА обяви за ново попълнение

Снимка: Светослав Костадинов/БЛИЦ

Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков информира, че Игнасио Варела вече е уреден за “Армията”. Договорът на играча вече е подписан и той е очакван на лагера в Турция. Това заяви Живков на аерогара “София” при заминаването на “червените” към Истанбул. ЦСКА лети в общ чартър с Литекс,БЛИЦ

“Всичко вече е уточнено. Разбрали сме се както с Палермо, така и с Варела. Има договор, чакаме го на лагера в Турция”, заяви Живков.

Сагата с преминаването на уругвайския халф в ЦСКА се проточи почти цялата зима. Футболистът изкара есенния дял от сезона под наем от клуба му Палермо в “Ботев” (Враца).

“Тази седмица за първи път в ЦСКА е спокойно. В отбора има настроение. Също така досега не се е случвало един треньор да иска от ръководството пари за 10-15 нови футболисти. Йешич е изключително доволен от всички играчи, както и от младите. Вижда се, че разчита на тях. Йешич няма проблеми с Мишел Платини. Много е доволен от него – както на терена, така и от поведението му в съблекалнята. Целите пред ЦСКА са шампионска титла и Купа на България”, заяви Венци Живков.

Той коментира и евентуалното сливане на ЦСКА и Литекс, за което се говори от дълго време – “Не съм запознат и не мога да ви кажа какво става. Обърнете се към собствениците на клубовете.”
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ