Илиан Илиев се озъби на легенда на ЦСКА

Наставникът на Левски Илиан Илиев продължава с пиперливите си изказвания. След като влезе в словесен спор с легендата на “сините” Иван Вуцов, сега го направи и с голямо име от историята на вечния враг ЦСКА – Аспарух Никодимов.

Настоящият спортен директор на “червените” определи като “слаб футболист” новото попълнение на Левски Стефан Велев. Това беше причината и за острия отговор на Илиев.
“Щом Аспарух Никодимов е казал, че Стефан Велев не става, значи съм спокоен. Вече съм сигурен, че ще се адаптира. Той и мен критикуваше като дойдох в Левски, затова вече знам, че Стефан Велев ще пасне в отбора. SPORTNI.BG
Аз това момче го следя от три години, работил съм с него, познавам качествата му. Доволен съм, че вкара гол на Виктория Пилзен”, сподели Илиан Илиев.
В последно време на специалиста му се събраха доста атаки и от свои, и от чужди. Първоначално Илиев запазваше спокойствие и диалогичност, но вече започна да отговаря на критиките към него и отбора му.
Той и “сините” се завръщат в България тази вечер от Кипър. Там те направиха загуба и равенство в двете си контроли с Аарау и Виктория Пилзен.
Вторият лагер отново ще е в кипърския курорт Агиа Напа, но след тридневна почивка на българска земя. Засега групата се очертава да бъде същата, която замина и за първата част от подготовката.
От нея ще липсва само продаденият Шурд Арш, който така или иначе не попадаше в сметките на треньорското ръководство. Благодарение на това, че Левски се отърва от заплатата му, ще може да се търси ново качествено попълнение в халфовата линия.