Реки от пари ще се влеят в ЦСКА след два месеца

Финансовото положение на ЦСКА много бързо може да стане цветущо. До два месеца на “Армията” чакат многомилионни инжекции от мастити спонсори, пише вестник “Стандарт”.

Кандидатите за инвестиции са два и са чуждестранни, твърди изданието. За единия вече ви уведомихме – световен концерн за производство на безлкохолни напитки.
Там преговорите текат по план и се очаква до края на април или най-късно средата на май да има подписан договор, ако всичко е наред,SPORTNI.BG
Другата мощна компания е от сферата на енергийния бизнес. Тя изчаква да влезе на родния пазар с голям проект на наша територия, твърди вестникът.

азговорите вече са на финалната права и се очаква повече яснота още тази седмица. При благоприятно развитие, милионите ще потекат към ЦСКА още май месец.

Тези новини със сигурност са посрещнати с радост от босовете. Те за пореден път имат да покриват големи задължения преди лицензирането за “А” група и евротурнирите.
Със сигурност такива мощни финансови инжекции ще помогнат и за инвестиции в първия отбор и базата.
Всъщност работата по стадиона вече кипи усилено. Очаква се до 40 дни “червените” да се върнат на “Армията” и най-после да домакинстват на своя стадион, след като цяла есен бяха принудени да играят къде ли не.