Илиан Илиев: Не можем да вземем футболист, който се е клел в ЦСКА

Левски трябва да заздрави защитата си преди началото на пролетния полусезон в българската футболна “А” група, категоричен беше Илиан Илиев при заминаването на отбора за лагер в Кипъ,SPORT.BNT.BG

Ще акцентираме върху мачовете и е нормално футболистите да бъдат по-свежи, но ние няма да спираме и тренировките. Надявам се да са си изчистили главите и да бъде по-леко. Те са професионалисти и трябва да влязат бързо в ритъм. Имаме доста нови хора в защитата, а и Везалов се завръща от контузия. Ще акцентираме там, защото играем добре с топката, но трябва да си я взимаме по най-бързия начин. Трябва да си свършим работата добре, за да бъдем готови за началото на първенството”, каза Илиев.

“Попадийн заминава за Киево, Мики Орачев остава в елитната група, а Доменик заминава под наем във Видима-Раковски. До края на седмицата може да има развитие и за други футболисти”, добави треньорът на Левски.

“Да, Спас Делев ни беше предложен, не знам от кой. Това обаче няма как да стане, ние не можем да вземем футболист, който до вчера се е клел в ЦСКА”, обясни наставникът.