Любимец на сектор “Г” пред завръщане в ЦСКА

Христо Янев, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

Един от най-големите любимци на агитката на ЦСКА Христо Янев отново може да се завърне на “Армията”. Такава възможност се появи, след като халфът разтрогна договора си с гръцкия Панетоликос, съобщава вестник “Труд”.

Новият наставник Миодраг Йешич прояви интерес към него още през януари. Тогава обаче Джуджето не беше свободен агент и изглеждаше трудно да се осъществи разтрогването на контракта му.
Сега не се съобщават причините за прекратяването на отношенията му с гърците, но те са факт. Тепърва обаче предстоят преговори с него.
Янев със сигурност таи горчивина в себе си след предишната раздяла с любимия си клуб. Той изкара само няколко седмици на “Армията” през лятото, преди да бъде натирен от тогавашния наставник Стойчо Младенов след провала срещу Мура.SPORTMI.BG
Не е за пропускане и фактът, че Янев съди ръководството за неустойка. Това е и една от причините босовете от “Титан” пак да се обърнат към него.
Със сигурност халфът ще получава доста по-малко пари, ако се съгласи да дойде сега в отбора. По подобен начин се процедираше и при завръщането на Спас Делев.
Янев ще навърши 34 години само след няколко месеца и не е ясно дали няма да поиска да се пробва за добри пари в чужбина за един последен път. Засега обаче оферти не изглежда да има.