Майкъла: В ЦСКА е пълно с предатели, не е като в Левски

В ЦСКА е пълно с предатели. Веднага след като бъдат уволнени и хукват по съдилищата да създават проблеми на клуба.

Това заяви изпълнителният директор на “червените” Георги Илиев-Майкъла по повод многото дела срещу ръководството в момента. Той не уточни кого точно визира с думите си.
По всяка вероятност обаче става въпрос за бившия наставник на отбора Павел Дочев. Той изкара само няколко месеца на работа и сега търси неустойка от 266 хил. лв.
При това, тя се увеличава с всеки изминал ден. От ЦСКА се съдят с него и нямат намерение да я изплащат. Предстои решение на втора съдебна инстанция, но на първа беше в полза на Дочев,SPORTNI.BG
“Вижте какво става в Левски. Там уволниха хора като Станимир Стоилов и Наско Сираков и те не съдиха клуба. Дори и не се замислиха да направят това. А при нас е съвсем различно.
Уволнят те и веднага тичаш в съда да си вземеш парите. Имай малко уважение към марката ЦСКА. Защото без тези четири букви, много хора щяха да са нищо”, изригна Майкъла пред вестник “Меридиан Мач”.
Последният, който си тръгна със скандал от “Армията” е легендата Стойчо Младенов. Той също се закани да съди клуба, но заради отношението към него при освобождаването му, а не толкова заради парите.
Все още обаче Младенов не е дал началото на съдебната битка. Сега той си почива и не се интересува от случващото се в отбора.
“Няма новини около мен, нищо не се случва. Нямам оферти и не ми се коментира нищо. Особено пък за ЦСКА. Сега съм далеч от всичко”, сподели Младенов пред “Тема Спорт”.