Волейболистите на Добруджа 07 посрещат Пирин Разлог

Волейболистите на Добруджа 07 посрещат днес от 18 часа Пирин Балканстрой в осминафинален мач от турнира за Купата на България при мъжете. Срещата ще започне в 18 часа в зала „Добротица”, а зрителите ще имат възможност безплатно да я наблюдават.

От ръководството на клуба приканват приятелите на волейбола от Добрич и региона да дойдат тази вечер в зала “Добротица”, за да подкрепят добричките “тигри” срещу вицешампиона на страната – “Пирин Балканстрой”.

От клуба информират още, че вчера, с решение на Изпълнителното бюро към УС на БФВ домакинството на едната от двете финални групи от Държавното първенство при юношите – старша възраст бе поверено на нашият клуб. Така от 4 до 8 март любителите на спорта ще могат да наблюдават в зала “Добротица” волейбол на много високо ниво.

Участници в група А на финалите от Държавното първенство за юноши – старша възраст: Пирин Балканстрой (Разлог), Виктория Волей (Пловдив), Славия, Монтана Волей. отбор от квалификациите (възможен вариант е Левски волей (София) и домакините от ДОБРУДЖА 07.
Срещите от група Б ще се проведат в Перник.