Негодувание в “Левски” преди мача с Черноморец

Футболисти на “Левски” са изразили недоволство преди мача с Черноморец, който е в неделя от 16:00 часа на стадион “Лазур”. Някои от избраниците на Илиан Илиев реагирали остро на решението да се пътува с автобус до Бургас,БЛИЦ

“Направиха го на голям проблем. Задоволени са с всичко, свикнаха все да се возят със самолет до Бургас и Варна и сега не им се вярва, че ще се лашкат с автобус до морето”, коментираха източниците ни от “Герена”.

“Сините” тръгват с клубното возило към Бургас в събота сутринта, а за следобяд планират тренировка на “Лазур”. Играчите на Илиан Илиев също така разбраха, че няма да получат премии за победа над Черноморец. Пари ще има само при поредица от няколко успеха. БЛИЦ разбра също така, че от това решение на Иво Тонев най-изненадани били новопривлечените чужденци Гари Родригес и Рене Михелич. Словенският халф споделил пред съотборници, че в предишните си клубове винаги вземал премия след победа. В Марибор и Национал (Мадейра) не поставяли условия за постигане на поредни успехи, каквото е изискването сега в “Левски”.