Стяуа съсече Челси, провал за руските отбори

Стяуа съсече европейския клубен шампион Челси с гол от дузпа. Раул Русеску взриви 55-хилядния национален стадион в Букурещ и донесе победата за северните ни съседи. Гостите от Лондон стояха изключително плахо и некоординирано на терена, а най-чистите положения профукаха резервите Хуан Мата и Марко Марин.SPORT.BNT,BG

Лацио пропътува до Щутгарт, за да победи местния тим с 2:0. Едерсон и Оджени Онази отбелязоха безценните голове за италианците. Бразилецът бе точен в 21-та минута, а Онази след самостоятелна акция отбеляза второто попадение в 56-та минута.

“Няма да ни бъде лесно в реванша. Ще дадем всичко от себе си, но трябва да приемем ситуацията. Ще ни бъде трудно”, каза старши треньорът на Щутгарт Бруно Лабадия.

Пиер Уебо направи разликата за Фенербахче е срещата срещу Виктория Пилзен спечелена с 0:1

Базел изненада мултимилионния Зенит с два късни гола. Марсело Диас и Александър Фрай от дузпа изковаха успеха за домакините. Гостите завършиха мача с 10 души, след като Луис Нето получи червен картон в добавеното време.

“Лисабонските орли” спечелиха минимално срещу гостуващия Бордо. Родриго отбеляза попадението в 21-та минута

В Дагестан Анжи Махачкала и Нюкасъл спукаха топката за крайното 0:0. В Испания Леванте и Рубин Казан също направиха нулево реми.

Реваншите обещават да са безкрайно интригуващи и ще се играят на 14-ти март.

Снимки:БТА

Текст:Петър Манолов