Батков заплаши: Измитам всички!

Тодор Батков заплаши с жестока чистка на “Герена”, ако “Левски” не стане шампион този сезон. Адвокатът говори пред медиите след края на заседанието на Европейската клубна асоциация (ЕСА). Сбирката се състоя в София, а домакин беше “Левски”. БЛИЦ

“Ако се провалим тази година, измитам всички!”, закани се Батков.

“Крайно време е тези хубостници да поиграят малко. Не желая да връщаме темата на това дали съм искал да остане Илиан или не. Заплати, глезотии. Всичко им е осигурено. Няма друг такъв отбор в тази обстановка. Какво? Аз ли да се съблека по екип на 55 години? Илиан изяви желание Даниел Боримиров да мотивира футболистите. Ами да действа! Чух се с него. Говорихме по телефона. Нищо не е било грапаво, за да го изглаждаме. Готов съм на всичко, само мир да има. Илиан Илиев поиска това назначение, те двамата взимат решенията в отбора”, каза адвокатът.

“Явно много хора чакат само пликчетата от Баждеков, в края на месеца. Не може да се прави така”, коментира разпалено адвокатът.

“Искам да питам и феновете – какво повече мога да направя? Ако се провалим тази година, измитаме всички и правим отбор по модела на Ловеч – с наши деца. Всяка година се чудим къде да изпратим младите. Не ги пускаме при мъжете, а те са готови да умрат за фланелката, за разлика от тия, дето я носят към момента”, продължи Батков.