Моуриньо: Аз подхранвам слуховете за Челси

Жозе Моуриньо коментира пред “Сън” постоянните спекулации, че ще поеме Челси от лятото. Специалистът отново остави вратата отворена, като не се ангажира с категоричен отговор.БЛИЦ

“Аз често идвам в Лондон. Тук имам къща, тук учи дъщеря ми и този град определено ми харесва. Всеки път, когато дойда и веднага се заговаря за мое завръщане в Челси. Определено и аз имам вина за тези слухове, защото често казвам, че един ден ще се завърна във Висшата лига, но аз наистина го мисля. Челси и Интер останаха в сърцето ми, изпитвам особени чувства към шампионата на Англия и наистина е нормално един ден отново да стана треньор в него”, коментира Моуриньо.

“В момента обаче съм в Реал (Мадрид) и ни предстоят важни битки. Играем финал за купата на Испания, продължаваме и в Шампионската лига. Хората, които ме познават, знаят, че в подобни моменти единствено мисля за тима си, а не за нови предизвикателства”, продължи Моуриньо.

Той бе провокиран с въпрос, дали е готов да работи в Манчестър, независимо дали Сити или Юнайтед.

“Юнайтед е кралството на Сър Алекс и се надявам той вечно да бъде в този отбор. В Сити пък е Роберто Манчини, който ги направи шампиони и работи добре. Желая им успех и на двамата, както и на Рафаел Бенитес в Челси. Дано да завършат сезона по най-добрия начин”, измъкна се Моуриньо.