Ювентус призна превъзходството на Байерн

Антонио Конте призна превъзходството на Байерн Мюнхен, който победи водения от него Ювентус с 2:0 на “Алианц Арена” в първи четвъртфинален двубой от Шампионската лига,SPORT.BNT.BG

“След мач като днешния можем само да дадем нашите комплимети към отбора на Байерн Мюнхен. За нас пък можем да си извадим поуки и да започнем работа за реванша, защото след осем дни ще трябва да обръщаме нещата в наша полза. Байерн Мюнхен е страхотен отбор и заслужава да бъде сред фаворитите за титлата, заедно с Реал Мадрид и Барселона. Ние пък се нуждаем от повече време. Напредваме стъпка по стъпка”, каза Конте.

Ключовият халф на италианските шампиони Андреа Пирло се представи далеч под своето ниво, а след мача се извини на феновете на Ювентус. Той обаче напомни, че четвъртфиналите в Шампионската лига имат и реванши.

“Съжалявам за грешките, които допуснах. Не бива да забравяме, че има и реванш. Ще анализираме тази загуба и ще си извадим нужните поуки. Днес Байерн доказа, че е по-силният от двата отбора”, добави Пирло.