Иво Тонев остави футболистите на Левски без заплати

“Футболистите на Левски няма да получават парични възнаграждения под каквато и да е форма до края на сезона в “А” футболната група”, обяви изпълнителният директор на клуба Иво Тонев,SPORT.BNT.BG

Той добави, че с освобождаването по взаимно съгласие на Илиан Илиев и назначението на Елин Топузаков и Мариан Христов за помощници на Николай Митов, ръководството цели да внесе повече характер в играчите.

“Не съжалявам, че не освободихме Илиан Илиев след мача срещу Монтана, защото той заслужаваше да остане начело на отбора. Той заслужава и уважение. С назначението на Елин Топузаков, който е бил шампион с Левски и капитан на отбора в най-силните му години, като и на Мариан Христов, който стана шампион на германия с Кайзерслаутерн, искаме да вкараме шампионски дух и повече характер във футболистите. Те от своя страна няма да получават пари до края на сезона. Говорих с тях и им казах, че който иска и се чувства неспособен да играе в Левски, може да напусне още сега. Такива нямаше. Казах им, че ситуацията в момента е такава, че можем да отпаднем на полуфинал за купата на България и да завършим на пето място в първенството. От друга страна можем да вземем купата и да станем шампиони”, заяви Иво Тонев.