Изхвърлиха Стефан Спасов от професионалния футбол

Съдията Стефан Спасов, ръководил дербито между Левски и Локомотив (София) по-рано днес, е изхвърлен от професионалния футбол. Това съобщи Българският футболен съюз съобщи в своята официална интернет страница,sport.bnt.bg

Вижте какво пишат босовете от БФС:

По време на провеждащия се семинар от програмата на Съдийската комисия при Българския футболен съюз за ментори и таланти – Ниво 3, в Сливен, членовете на СК гледаха директното предаване на TV7 на футболната среща от XXII кръг на А ФГ между отборите на Левски и Локомотив (София) и останаха крайно неудовлетворени от ръководството на главния съдия Стефан Спасов. След края на срещата, на свое извънредно заседание, СК при БФС изгледа внимателно видеозапис на спорните ситуации и отсъждания на съдията и единодушно взе следното решение: За изключително слабо съдийство, неотговарящо на изискванията, и допуснати груби грешки изважда съдията Стефан Спасов от ранглистата на съдиите в професионалния футбол.

Припомняме, че Спасов тотално изпусна мача между Левски и Локо (София), показвайки цели три спорни червени картона – два за столичните железничари и един за сините. Впоследствие Левски победи с 2:1.