Вили Вуцов: И до вторник да бяхме играли, нямаше да пуснем гол

Треньорът на Славия Велислав Вуцов остана много доволен от победата над Литекс с 2:1. „Белите” надиграха хита от Ловеч и спечелиха на „Овча купел”.novsport.com

„Ние можем да играем футбол, винаги съм го твърдял. Показваме две лица – едно вкъщи и едно навън. Навън има някакъв страх ли… не мога да разбера. Рецепта ни трябва за навън. Хапчета ако трябва ще взимаме”, заяви доволният Вили Вуцов след двубоя пред „БНТ1”.

Темпераментният наставник обяви, че неговите футболисти са играли отлично в защита и дори мачът с Литекс да се е играл до вторник, „белите” е нямало как да допуснат попадение.

„Видяхте и днес един отличен мач. Съжалявам, че бихме само с 2:1. Явно и класа , и майсторство, и късмет ни липсват. Не са 3 в 1, може би са 7 или 8 в 1. Ние имаме 2-3 положения да стане 3-4 на 0 за нас. В защита нямаме проблеми и притеснения. Литекс не създадоха нито едно чисто голово положение. И до вторник да бяхме играли, пак нямаше да допуснем гол. Дори срещу Локо (Сф), където играхме слабо, не допуснахме много положения. Ако досега се говореше за фактора Литекс, вече някой да поговори за фактора Славия. Срещу Локо (Сф) направихме 7-8 индивидуални грешки. Аз им казах днес на полувремето, че 2:1 е най-лошият резултат. Всичко друго е добре – 3:1, 4:1, но 2:1 е най-лошият резултат”, коментира Вуцов.