Радуканов: Играчите ще оставят сърцата си на терена

Милен Радуканов обмисля офанзивна тактика за дербито срещу Левски в събота от 16.00 часа на Националния стадион Васил Левски.

Имаме много варианти в атака. Виждате, че за всеки мач подхождаме различно в зависимост от противника. Възможно е да започнем с Камбуров и Платини, но това ще решим след утрешната тренировка”, каза Радуканов,SPORT.BNT.BG

 “Нюаджи имаше проблем с контузия през седмицата и не е в оптимална форма. Предстои най-хубавият мач в България. Настроението преди такъв двубой винаги е приповдигнато – просто трябва да излезеш на терена и да играеш. Това ще бъде второ вечно дерби за Радуканов като треньор на ЦСКА, като в първия си сблъсък с Левски преди две години ЦСКА начело с Радуканов победи “сините” с 3:1 насред “Герена”.

“Тогава бях по-млад и ентусиазиран. Сега съм по-улегнал и се старая да подготвя още по-добре отбора за този мач. Левски е добър отбор, не искам да обръщам внимание на отделни футболисти, важното е как ще играем ние”

“Не се опасявам от съдията. Сигурен съм, че ще се справи и ще свири 50:50. Призовавам феновете да ни подкрепят. Мога да ги уверя, че играчите ще оставят сърцата си на терена”.