Какво каза Гари Родригес за Твенте?


Представящият се на висота за “Левски” от началото на втория полусезон Гари Родригес даде коментар по темата с Твенте, след като стана ясно, че клубът на Николай Михайлов го желае. 22-годишното крило говори пред медиите в Холандия, като каза, че цената му е 1,5 милиона евро. Тъмнокожият бързак дойде на “Герена” от АДО Ден Хааг през зимата срещу сумата от 300 000 евро. Цената му обаче драстично скочи, след като Родригес се превърна в един от лидерите на “сините”, борещи се за дубъл този сезон – шампионска титла и Купа на България,БЛИЦ

“Аз също чета информациите. Малко бях шокиран. Уебсайт съобщи, че е имало представител на Твенте на наш мач. Той е попитал президента на “Левски” колко струвам. Отговорът е бил 1,5 милиона евро. Нямам освобождаваща клауза в договора. Той изтича през лятото на 2015 година, но имам опция за удължаването му с още един сезон”, коментира Родригес пред Voetbal International.

“В момента нямам мениджър. Мой приятел ме придружава. С него ще обсъдим нещата скоро. Слуховете са приятни и ме ласкаят, но трябва да видим дали наистина има сериозен интерес към мен”, допълни крилото.

“Имам шанс за титла и купа с “Левски”. На 15 май играем финал срещу Берое, а на 18 май имаме важен мач в първенството срещу Лудогорец. Изоставаме с 2 точки от тях, и ако ги победим, почти сигурно ще бъдем и шампиони. Никога не съм печелил трофей и много искам да завърша сезона успешно. Ако станем шампиони и играем в квалификационните кръгове на Шампионска лига, това много би помогнало за решението ми в бъдеще. Наслаждавам се на престоя си в София, а и мисля, че играя добре. Миналата събота победихме ЦСКА с гол в добавеното време. Беше фантастично. Никога не бях виждал подобно нещо”, сподели още Родригес.